Wednesday, 21 March 2012

terharu

ASSALAMUALAIKUM , 

last nite . sampai rumah . masuk bilik . tengok kat kepala katil . *katil ade pale =.=' . nampak frame . gambar mak n abah . sebelahnye ade notes , 

"Selamat Hari Lahir yang ke 19 tahun . Semoga mendapat kejayaan didunia dan diakhirat dan dimurahi rezeki. Hanya gambar ini lambang kasih sayang emak dan abah . Tak dapat nak bagi barang yang berharga . Maaf "

bace jeee . sebakk nye rase . tak tertahan . walaupun tade hadiah , tapi , kasih sayang mak n abah dah cukup wat o'o gembira . terima kasih untuk gambar ini . o'o akan simpan :) sayang mak n abahh :) muah muah . o'o tak kesah pun kalau tade hadiah . mak n abah dah banyak berkorban untuk o'o kan . ape yang o'o nak , insyaAllah mak n abah akan tunaikan  walaupun lambat . sebab mak n abah tahu kan pangai o'o . kuat tachink . n kuat majuk kalau tak dapat something tu . even o'o tak tunjuk pun . ma n abah tawu kan . *anak manja 

okee . then ade lagi satu kotak hadiah . pos lajuu . ouhh . from my uncle ekceli . die tak sempat nak datang . aku ade cerita dekat sini . 

tapi . hadiah tu aku baru bukak pagi tadi . dengan makk n abah :) hihi . *mengada . kat kotak tu . uncle tulis ;

"khas untuk Nur Farhana Masdo . Selamat Hari Lahir yang ke 19 . Terimalah hadiah dari uncle khas dari Bangkok . Terangilah dirimu seperti Lilin wangi ini dan hiasilah tengan mu dengan gelang batu permata tulen ini - Salam Sayang dari Uncle - "

terima kasih uncle . uncle yang paling rapat . kadang kadang lebih dari seorang abah . tapi . abah is the best . uncle ku abang kepada abah . sape nak kat diaa . diaa single . tapi dah nak 50 la age die . hihi .

*bersyukur sebab masih dipinjamkan nyawa :)  

3 comments:

P#eoniX said...

happy bufday...huhuhh!!!

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

haha , tertipu ekk ? zman SPM sya dah brlalu ler syg , XD

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.