Wednesday, 14 March 2012

final exam

assalamualaikum . 


haish . pejam celik . pejam celik . dah nak habis sem 2 dah . aiyoo . cepat gyla kan mase berjalan . sepantas yang mungkin . makin lama . masa makin cepat bejalan . manusia pulak makin ramai yang membuang masa . macam aku ni ha . ish ish . rugi rugi . 

macam biasa , kalau dah nak habis sem nih . mestilah kene seat for final exam . esok start first paper . setelah seminggu berada di rumah dengan tenangnyaa . esok nak exam , baru harini balik u . terbaik gyla lahh aku ni . dok umah bukan dok selak buku punn . selak movie ja memanjang . movie korea dah la berjela jela episodnye kalau dalam satu movie tu . ish ish ish . apa nak jadi la budak sorang nieh . btw , for korang yang baca entri ni , doakan lah yang terbaik untuk aku . WISH ME LUCK ! thank you :)

wassalam . :)

1 comment:

Hafizah Zainal Abidin said...

thanx ye sbb masuk segmen jom tambah follower.. http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-tambah-follower.html XD
BTW..saye dah follow awak..