Tuesday, 27 March 2012

Segmen : Jom Skodeng Bersama Ikaa and Farah




hai n selamat malam . haaaaa . korang nampak tak banner kat atas tu ? tu maknenye . aku join segmen lagik ! yayy ! segmen . :) 
segmen kali ni , dari IKAA and FARAH .
korang , jom le join . syarat syarat die pun tak susah okeyh . semudah ABC , 123 . haa . senang sangat :) 

kenapa aku suka blogwalking :

SEBAB
first , dapat usha pakwe pakwe hensem and awek awek cun . sebab , aku ni bukan suka cuci mata kat laki . aku suka jugak tengok awek awek yang cute cute ni . haipp ! aku bukan LESBO okey . just sometimes , amek berkat . tgok how diorang drees up . yang baik . boleh jadi ikutan :) 

second, dapat ramai kawan , kadang kadang . orang tu dekat sangat ngan kite . tapi kite tak kenal . tup tup . jumpe kat blog pulak . 'ehh . kw la yang dok kat ujung umah sane tu . yang ade moto 5 bijik tu umah kw ke ?' takpun , 'ouh . kw nih yang dok koleh sebelah cafe tu ke ? tak penah nampak pun . aku selalu lepak cafe tu tw' . haa . memang ade berlaku kan situasi sebegini :) and , mana mana yang bru jumpe , kite boleh buad gath kat mana mana kan :) 

last but not least , kite dapat cari idea , camane nak buad blog kite nampak nice (padahal blog aku tak , sebab aku lagi suka simple) . and , dapat tambah pengetahuan secara tak langsung . dapat jugak belajar benda baru . dapat berkongsi cerita and pengalaman . boleh jugak tanya pendapat kawan kawan kat blog nih . kekadang , kawan kawan kat blog lagi banyak membantu daripada kawan yang realiti . betul tak ? (terjadi kepada diri sendiri ) . sebab kalau aku , aku segan nak face to face . sebab org tu dah kenal kita kan . hihihi ^^

banyak lagi sebenanye , tapi masa sungguh mencemburui aku . aku nak kene stdy . esok paper . ade lagi dua paper menunggu before habis sem nih . yeahh ! chaiyokk chaiyook ! . sorry kalau panjang sikit . lol . *terajin pulak *

so , aku nak tag : 

zam sawan lagi 
izz senget 
pheonix 

and , tak lupa juga kepada SEMUA BLOGGER ! lai lai lai . bagi hangat . 

DONE :) 

17 comments:

Nurul Farah Asyikin said...

tengs join tau..keep bw :)

P#eoniX said...

thanx tag sy....heheheh...

farhanamasdo said...

@Nurul Farah Asyikin welkem . oh . mesti :)

Miss BaNu said...

hii..by the way blog ni dh okey bagi saya..saya suke warna biru..tenang n cool gitu..blog awk simple saya suke..bak kata org simple is better right..tulisan pun terang..widget follower pun ada kt atas senang nmpk..loading pun laju gak..apa pun teruskan berblog yer..hehe dh mcm pengkritik plak saya...

Saya Disini said...

gud luck

AriF FaZDiLaH said...

i follow..

AzRiey said...

dari segmen yang same..gudluck kt awk yer :)

http://azrieyx.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-skodeng-bersama-ikaa-dan.html

Munnafendy said...

selamat bersegmen...salam perkenalan ye =)

farhanamasdo said...

@Miss BaNu mekaseh miss banu :)

farhanamasdo said...

@Saya Disini tengs for da wish yaww

farhanamasdo said...

@AriF FaZDiLaH follow u too :)

farhanamasdo said...

@AzRiey mekaseh awakk :)

farhanamasdo said...

@Munnafendy salam kenal jugak ^^

mykarya said...

dah follow awak
jom baca mykarya..

farhanamasdo said...

@mykarya tengs tw :)

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama :

follow sy balik k...
salam perkenalan.

http://afasz.blogspot.com

adibbbb said...

dari segmen yang sama.
hye ^^