Tuesday, 20 March 2012

JIKA AKU PELAKON POPULAR




ASSALAMUALAIKUM , 


selamat pagi sume ! pagi ni ingt nak buad entry pasal something . tapi tapi TAPI !! penat perah otak . perah perah perah . tade idea yang datang sebab santannye dah habes . adess ! so , ternampak pulak segmen MAK DARA nieh . ape lagi . join lerr . hihihi . 


Bicara Mak Dara
*click jer kt header tu kalau nak join 

so , kene jawab soalan mak dara

Nama glamour anda di dalam dunia perfileman :
mestilah farhana masdo :)

Genre filem yang anda mahu lakonkan.. seram,aksi, cinta dll?
mestilah yang lasak . nak tahu sebab pe ? baru la boleh jadi hero dalam cite tu . taknak la jadi heroin . tak hebatt la . *terbayang 

Watak yang diidamkan? 
mestilah hero yang macam aku cakap kat soalan atas tu . hero ni kononnye banyak selamatkan orang . alaaa . macam . ala ala superwoman gitu . baru lah gempakk . mesti sume orang tegile gilekan akuuu . ececeehhh *terbayang lagi

Siapakah yang anda mahu menjadi Hero atau Heroin untuk berlakon di samping anda dalam filem itu?
kalau dah aku yang jadi heronye . mestilah aku nak ade heroin . aku nak heroin aku tu . hmmm . AARON AZIZ . asek die je jadi hero . tak aci lah . kali ni , aku nak die jadi heroin aku pulak . amacam ? okey takk ? HAHAHA . bestnyaa rasaaa . *terbang terbang 

so , senang kan ? korang yang dah ade cite cite nak berlakon tapi tak kesampaian . bolehlee cerita cite cote korang tu kat sini . sharing is caring kan kan kann . ;) petang nanti mak dara tutup segmen dah . jom lee . 

16 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

hehehehehe.... memang lain dari yang lain.. Betul gak.. asyik2 aaron jadi hero.. sesekali biar dia jadi herain plk kan hehe.. terima kasih kerana sudi join segmen mak dara ni ye =)

KertasWarnaMerah said...

dari segmen yang sama!! huhu..

http://kertaswarnamerah.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

KertasWarnaMerah said...

dari segmen yang sama!! huhu..

http://kertaswarnamerah.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

Ety said...

hehe. kite pun nak Aaron Aziz juga.
tapi Farhana lagi awesome laa,
aaron aziz jadi heroin . mantap ! :D

datang melawat dari segmen yang sama
http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

dyabunga said...

haha..tak boleh bayangkan aaron aziz jd heroin..haha

http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

kaishin said...

aaron jd heroin..tak leh nak bayang kan hehe

P#eoniX said...

x moh lah belakon ngan awak....awak dah plh pak ajis dari plh sy....nanti pak ajis majok plak....hakhakhak....sekadar gurauan....salam kenal...

farhanamasdo said...

@kak adza . mestilah ade kelainan . bsan lahh . HAHA

farhanamasdo said...

@ety .. tgok badan lahh . HAHA .

farhanamasdo said...

@dya . cube bayangkan jap . jappp jeee :) hihi

farhanamasdo said...

@kaishin ! bayangkan jugak ! tak kira ! cepattttt !

farhanamasdo said...

@pheonx . ala ala . na jugak ! an bolehh tukaaaa :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sian Abg Aaron kita yg macho jadi heroin plak...

Thanks follow blog Kak Mirror, ni dtg nak following u back.

dwaty said...

akk berlakon dalam kehidupan akk sendiri jer la... kang akk jadi pelakon... AARON AZIZ tak leh cri makan plak... hehehe

charmyiex said...

dari segmen yg sama..follow aWAK..

http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jika-aku-pelakon-popular.html

Patrick Star said...

Datang jalan-jalan blog hero. Salam kenal...

--> Blog Rilek-Rilek <--