Monday, 19 March 2012

nak buat jawapan ape kalo gini . .


ASSALAMUALAIKUM , 

weeeeeeeee ! menaip entry dengan mata separa terbuka . pelizz laaaa . tahu tak sekarang tengah final ? tapi tidak pernah ade perasaan . takot ? gementar ? cuak ? fuuhhh ! sume tade . macam tade ape ape yang bakal berlaku . duduk bilik dengan senang lenang . duk lepak BCR je sepanjang masa . susah la nak tinggalkan BCR . sebab nak tinggal jee . ade orang hentak hentak pale macam UNGU && RED . ade jugakk yang gile macam YUU . okeyy . yang len tak berapa nak kenal sangat . diorang je orang first yang aku kenal . mana taknak tinggalnya BCR uh kalau ade diorang .  padahal esok ade paper BBM . lepass lepak kat BCR je terus layan movie japan . memang tak stdy lah kan .  

*camana nak stdy kalau lppy depan mata T.T

lepas tu seharian tak makan dari pagi . lapaaa . kalau lapa satu ape yang dibace pun tak letak dalam pale hotak aku yang gelige nieh . bace yang ni . yang tadi lupa . baca yang tadi , yang ni lupa . asek ingat ingat lupe . lupe lupe ingat . last last . lupe tak ingat ingat . huwaaaa . nak buat jawapan ape kalau gini rupenye cara aku stdy ! 

*bekalan tiap tiap hari . sebagai makanan ruji 

dari pagi smpai ke petang makan benda ni je kot . choki choki ! . sepeket sehinggit . kalau koranng lapa . bole cube try test . bekesan . tapi kene sentiasa makan la T.T kalau nak lagi sedab . letak la kat roti ke . biskut ke . kekadang , letak kat gula gula pun sedap . lagi lagi gula gula dynamyte tuh .  *oke,salah eja . makan choki choki jee . sebab mintak makan kat UNGU , dia tak bagi . RED pulak makan nunjuk nunjuk tapi taknak share . sedih betul . sadis je hidup . *sakit pulak hati kita nieh ! phewwww . terbaik . makan choki choki je . seb bek petang tadi ade pasar kat tepi tasik tu . kalau tak . mati kebulur lepas tu tak sempat nak hbiskan final exam . smpai pasar je . dah tak nampak sume orang . mate dah besinar sinar je nampak makanan . TAPI !!! , ternampak sorang budak tu cuteee sangat . sampai lupa dah list makanan yang aku dah tampal kat dalam pale otak aku ni . ulang alik je kat pasa tu sampai 5 6 kali . last last beli nasi ayam je . APTB la . 

lenkali makan tu share share lah sikit . T.T 


3 comments:

�MiS AyA� said...

nnt boleh tapau kan2 yeah~

Yuu Hidayu said...

eehhhh.. si bunga jauh ni cakap yuu gile? :heh

asah parang cepat .. habis lah

Nadiah said...

Follow u....