Tuesday, 24 April 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK





just click banner tu kalau nak tahu lebih teliti :)

ape fungsi segmen ni sebenarnye erk ? tengok sini.

SERIOUS , syarat die sangat senang , sebab tu aku join . hikhik ;)

done follow penganjur segmen ni :) 
en amer

kenapa aku join segmen ni ? sebab , mudah , ringkas , dan tak leceh . lagipun , aku nak sangat cam lomo tu . awwww . teringin dher . ^^ agak agak boleh dapat tak :P tapi kenelah selalu terjah situ kalau nak . and , aku nak tambah kenalan , and pembace . walaupun blog saye tak bape nak auuummm ! hanya sekadar meoww . tak berapa nak gah la maknenye tu . ish . merepek . 

bagi aku , segmen ni tadelah membebankan pun . sebab aku dok umah tak watpe kan cuti sem ni . memang haruslah join mende mende gini :) lagipun , segmen ni tadelah suruh follow sana , follow sini , like sana , like sini . kalau segmen yang nak kene follow n like sponsor yang belambak tu , memang le aku tak join . hakhak :P 

*tak cukup panjang la karangan aku tu . tapi tapelah :) HAHA . 

haaa . korang nak tengok senarai dak yang dah join ? kat sini ade . 

hmm , nak tag sape ekk . bab ni yang leceh sikit . hehe . 
aku nak tag sume ahli BCR . yeyyy ! 
nanti aku inform kat diorang okeyy :) 

tarikh tutup ? tak tahu la bile . tapi mungkin lama lagi . 
okeyy . chooww :) 

ehhh . jap jap . kepada sesapa yang datang , SELAMAT BERKENALAN . 
*kita hanya bekenalan dalam blog ini saja . cheewwaahh . 


75 comments:

amercorner.blogspot.com said...

Salam singgah. selamat berkenalan dengan tuan blog.
Amer blogwalking disini.
Amer follow blog ini. (kan serious follow back) :D

Tuan blog ni cuti sem? sama lah kita,keh2 nanti dah start kelas x dapat nak blogging. apa2pun thanks.
pasal tarikh tutup lama lagi sebab segment ini serious :D


Apapun2 thanks sudi join.
Good Luck dalam mencari follower dan rakan blogger baru.

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Kerengga Biru said...

singgah dan follow jugak .. :)

dari segmen: serious follow back ..

http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Follow balik okay? ^^
Bagi comment dkt entry . :D

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam , kita dh follow awk . Serius Follow Back
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Miss Star said...

Dr segmen yg same..Follow u..jgn lupe follow sy blik tau..:D

http://frinesfunky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

@ deqla manjew said...

salam kenal.. sy follow awk, dari segmen yg sama! :)

AkmaDanira said...

Saya SERIOUS FOLLOW awak.
Awak? :)

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

lyana kamal said...

singgah sini dari segmen sama :)
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Seyra Zainal said...

seyra singgah sini :)
http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dinisamsuri said...

singgah dari segmen yg sama
dini follow cni :)


http://nurdinihusnina.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

follower 355..dri segmen yg same

Farra said...

Daripada segmen yang sama . singgah and follow sini ^____^

http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Blossom Heart said...

dah follow dear :)

http://jibablossom.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nabila Medan said...

follow sini. jom follow nabila?
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

siti zarinah said...

di tag di http://szgiveaway.blogspot.com/2012/04/contest-ilove-myparents-by-iza.html

AlyNn NyzAa said...

serius da lme follow cni ^^

AlyNn NyzAa said...

dh follow http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

hawa said...

done follow uuu :) hit back kay . dari segment yg sama ^^

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Ieyza Afieyna said...

follow cnie ;)

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama
Wanieys follow sini =.=
Awk serious follow back keyh^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah lama done follow blog awak...

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

✿ Nani ツღ said...

serious follow back xD

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam, Done follow u.
singgah dr segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Syamimi said...

Mimi here, serious dah follow awak :D

http://preciouselove.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Engku Muzahadin said...

Seriously dah follow awk d sini `
Salam Perkenalan :)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

CIK YUYU said...

i followww...

http://cmasayu.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nizam Erul said...

singgah sini smbil follow

http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Pecinta pink^^ said...

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

9n0L4 said...

seriously already follow kan? ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

arissa. (not the real name) said...

done follow ! XD

Michelle Hopell said...

singgah membalas kunjungan :)
follow awak jugak
salam kenal ...

AkmaDanira said...

balas kunjungan
serious follow back
salam perkenalan
peaceee ^__^

jal said...

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

SHAHZEE said...

hai farhana:)

done follow u back:)
salam pkenalan...happy blogging!!

super CB said...

hye , saya dah follow sini . Serious follow back ! :)

http://supercontestblog.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

5zol said...

tq... dtg follow kembali ni..

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Cik Emma said...

nice blog .. follow :)

http://cik-emma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

yna Park said...

yna dtg menjengah smbil follow awak balik

hazirah said...

Dari segmen yang sama :D Thanks follow, and saya dan follow awak kan serious follow back :D Good luck for you!

hazirah said...

Awak, saya tekan follow button, and dia keluar dekat tab lain masa saya comment, then, nak confirm follow dia kata RALAT. So, tak boleh follow. How?

*NurSyahieraDahhari* said...

alhamdulillah. serious Syiera dah lama folloe sini.
serious follow back ok --> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html
happy blogging :D

CIK YUYU said...

dah follow back....

Cik Farhana said...

Da lama follow sini dear~thankyou for visited me(: keepintouch always^^,

Moon said...

Thanks Farhana singgah blog moon :)

Moon dah follow Farhana... Serius... Salam kenal jugak :)

Cik Syiera said...

salam..
syiera dari segmen..
i`m follow back..
http://cutelikebee.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Stereo said...

very. very .. very sory....
sy lmbat follow balik....
heheh....

Stereo said...

ape2 pun... thanks sudi follow ya..

eyda lha ♥ said...

done follow back. terima kaseh follow eyda :)

Si Cadburry said...

Im done following yours

deqjamucuxx said...

hye awak . sya dengan serious datang sini . serious follow awak

:) salam kenal .

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

btw nak bg tau . button follow kat ats side tepi 2 xleh guna lah :)

ila said...

done follow u back,

sorry la lambat follow balik,lately nie busy siked

btw salam perkenalan

Sh Hily said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie.Follow me back..

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

ahmad zikron said...

done follow, follow me back

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

shar90 said...

dah poloe sini :)

사유리 하나 (SH) said...

Daripada segment yang sama..done Follow blog anda :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Dari segment yang sama, Follow Blog ini!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

ahmad zikron said...

done follow here..

cyda said...

dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com

@

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Fazi Isma said...

singgah sini kembali n dah follow =D

haruhikumiko said...

folow ur blog back =)thnx ^.^

Malyhah Eyna said...

salam dari segmen yg sama ...done follow :D

ENRECCA :) said...

singgah dan follow blog ini dari segmen yang sama :D :D

http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/05/ameers-segment-serious-follow-back.html :)

Xo- Enrecca :) :)

Momo said...

singgah dan follow

http://skatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Nur-Azam Shahdan said...

salam, blogwalk sini dari segment yang sama :D

jemput singgah blog saya ya! dah follow sini :)

entri segment: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

entri terbaru: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/says-birthday-giveaway.html

missp0tpet said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Bulbul Marcello said...

Dari segmen yang sama. Salam perkenalan. Done following your blog

http://are-bull.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

aien said...

singgah dari segmen yg ama..done follow u
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back-klik-sebab-saia.html

Diera Tekikushika said...

slm perkenalan. jom g blog saya =)

amercorner.blogspot.com said...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

Amalina said...

Dari segment yang sama : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html ..
Follow Blog ini : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com

Hitam Keris Emas said...

hai..
nak join segmen dah lambat tapi since awak antara blogger yang sporting kita follow blog awak..!
:D
jangan lupa follow balik yek..!

http://dengarisaya.blogspot.com