Thursday, 5 April 2012

SEGMEN NASZ : SPONTAN


MOHD NASER.com

kay , pepagi join segmen . nampaknye . memang tiap kali abang nasz buad segmen , aku akan join (Y)

SEGMEN ABG NASZ LAGI ! YAY ! (:

pssst; abg nasz . cayalah abg nasz . suka laa . sebab sume simple 
*lenkali wat giveaway pulak tw . hihihi

27 comments:

NasZ said...

giveaway? dah ada cuma tak buat-buat lagi. hehehe.

thanx sudi join.

Rahmah Ram Ram said...

as salam...

singgah sini dari segmen yang sama dari En Nasz....kalau sempat marilah ber BW lagi agar dapat mengeratkan silaturrahim kita...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Masz Sidek said...

dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

eintan nurfuzie said...

dtg lagi sekali.....wink2♥

Pka Rahim said...

hi pka join segmen yg sama.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

terima kasih :)

rAIHan said...

berkunjung lagi...hehe..

dr segmen yg sama...sudi2 lah kunjung ke blog raihan plak ye..hihi..

Mr. E'raz Fadli said...

Datang dari Segmen : Spontan Mr. NasZ.. Salam pagi Jumaat.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

NasZ said...

list group spontan dah kuar. jemput terjah dan tengok kespontanan dorang yang join. hehehe.

list kat sini

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/spontannya-dorang-ni.html

Nyue said...

Done follow you,datang dari segmen yg sama gak...Hope follow back k :)

Jom Blogwalking..

http://nyueyien.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Emma said...

Opssssssssss Emma singgah sini =)

said...

followed dr segmen yg sma
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

sukagelak said...

jalan-jalan segmen spontan :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

wahhh xcited juga erk nmpk segmen nasz ni ^^

singgah sini pulak :
http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Haruno Hana 하나 said...

singgah dari segmen yg sama :D

keli menari said...

salam!
meh sini pulak http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

done follow u !

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

dtg jenguk sini :)

http://strawberryitubuah.blogspot.com/2012/04/segment-nasz-spontan.html

are_lin@yu said...

Dari segmen yg sama..ayu follow sini..;-)

cik dila.. said...

jalan jalan terjah blog nih.. :)

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Cappuccino said...

datang dati segmen yg sama ! Tinggal jejak kat sini ye :) Lagi satu, jemput singgah belog ^^

http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Cappuccino said...

datang dati segmen yg sama ! Tinggal jejak kat sini ye :) Lagi satu, jemput singgah belog ^^

http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

waniey20~ said...

dari segmen Spontan Nasz .
done Follow u . hit me Back yup !
*jalan - jalun :)

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

saya follow sini

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

umiliza989 said...

datang dari segmen yang sama
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

MuaR said...

dari segmen yang sama :D blogwalking :D nice blog ,,kalau sudi singgah sini --> ceritamuar.blogspot.com

thanks =D

n|mcd said...

singgah sini ...

jom ke blog sy...

n-mcd.blogspot.com

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :D

ILA SYAMILA ♥♥ said...

ila datang dari segmen sama. datangla jenjalan belog kite balik ehehek. ;)

http://ilagula.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html