Tuesday, 17 April 2012

katak melekat kat kemaluan


baca tajuk ! mesti korang rasa , eeewwwwww . aku pun . yearks ! macaman boleh jadi macam tu ! erghhh . weird . 


ni cerita time aku sekolah menengah . cikgu addmath aku yang cerita which is kejadian ni berlaku kat kawan dia time diorang study . biaselah . kalau murid murid dah ngantok , macam macam cerita kelua . and this story yang aku paling ingat . sangat jelas . 

cerita dia ; 
satu hari tu . diorang pergi somewhere *oke,yang ni aku tak berapa nak ingat . and then diorang singgah kat RnR . nak buang air kan . and then . kawan die pun buang air jugak . after that , masuk kereta , sepanjang perjalanan nak balik tu , kawan dia senyap jeee . tak cakap ape ape . bila ditanya , kawan die just cakap "im fine" . tapi my teacher tu pelik lah kan . 

sampai rumah , mak that girl pun pelik . anak die diam je masuk dalam bilik . tak kelua . bila dipanggil pun tak jawab . semua orang risau lah kan . at last , dia bagitahu jugak family die . ade KATAK KAT KEMALUAN die . die try dah cabut . tapi tak boleh . memang family dia terkejut gilah lah kan . macamana boleh jadi macam tu . dia pun cerita la kat mana dia kene semua .

and then , pergi hospital . nak cabut kan . tapi tak boleh jugak . docter pun tak tahu nak buad macamana . then try berubat kampung . tyme berubat kampung ni , orang tu cakap . benda ni memang ta boleh cabot . sebab terlalu kuat die cekam *aku taktahu nak ganti dengan word ape . dia bagitahu , kene tunggu hujan turun . sebab kan katak paggil hujan . at that time . baru la katak tu bleh tanggal . so , memang family dia niand dia dok doa la buat solat hajat semua . doa doa supaya hujan turun . and tak lama lepas tu . beberapa hari jugak . hujan pun turun . and katak tu pun tanggal . ngeri seyh . 

after je aku dengar cerita tu , sampai sekarang ni , kalau singgah mana mana even kat rumah pun , aku akan chek betul betul . ade katak or something else tak . dah rasa selamat , baru lah melepaskan segalanya . hek hek ^^ so korang , makesure korang hati hati yea ;) sebab cerita ni bukan rekaan tw . cerita betul . 


8 comments:

Phat said...

kalo kat laki mesti x melekat tapi bertenggek kot hahaha

dRopPuc!noo™ said...

Aiyak!! Adakah ini kisah benar??
Aiyoooo... Ingatkan last2 nak buat ending lawak ke hape..
Hadoi memang taklah!aigooo...

AriF FaZDiLaH said...

perh...ngeri..

P#eoniX said...

erk!!!ade ker macam tuh...dye check x katak jantan kot....first time dengo...ngeri seyh....

iema ツ said...

menakutkan la . tak boleh nak bayangkan . kena hati hati la lepas ni .

jemarisuri said...

sy pun pernah dengar time skolah ..mmg takut..

kaishin said...

ish ish ish biar betul ni..mesti malu sgt2 kan :(

said...

very scary... macam scary movie lak...fuhh...kene berhati2 laaa lepas nih..