Sunday, 29 July 2012

menangis dari johor sampai cyberjaya



how to start eh ? hee :) dah lama aku ta update blog kan :) i have a senior time high school yang memang cool habis . and i really admire her . hiks . dia memang active kat school . hockey memang hebat and selalu wakil selangor , sukma , and sprinter . pandai pulak . and solat pun , memang tak tinggal . dia sangat mementingkan solat . selalu bangun awal study . solat tengah malam sume . :) and no wonder la she can get straight A's time SPM even she not in class A o B . 

one day , time training hockey . tibe tibe die cerita pasal seorang budak tu (junior) . time tu die form 2 and that junior form 1 . baru masuk that school la kiranya . and that time dalam bus from johor nak ke skola tu . baru naik cuti bulan 3 . die story yang junior tu nangis je dalam bus . die tegur nak tukaq tempat duduk pun , junior tu taknak . die tanye , junior tu tak jawab . bus berenti , junior tu tak turun . and memang . air mate junior tu tak berhenti mengalir . sampai la skola . hish . yela . budak baru . tak bole nak pisah ngan parents lagi kan . and dia pun tatao nak buat lagi ape time otw nak sampai sekola tu . so then , die pun diam je la . junior tu asek ngadap tingkap je layan pasaan die . hikss . die pujuk pun junior tu nangis jugakk . haha . kelaka rasanya kan . then , team hockey yang dengar tu sume nk tahu sape . 

crying baby girl.

and u all tw tak ? that junior was ME

urghhh . malu tak malu lah kan satu team gelakkan . haha . soo kelakar kan kalau ingat kisah dulu dulu . and now , even aku tak pandai mana . alhamdulillah . aku still diberi peluang untuk terus belaja . kawan kawan sume mostly dah nak buat degree . but me ? its okay . rezeki masing masing . and it is my fault , banyak sangat main time high school :) hehe . okayy than . wassalam :) 

2 comments:

huahua said...

http://peaceder.blogspot.com/2012/07/peaceder-mcdonald-bina-restoran.html.. nice ur blog.. follow me back

elyna mirsada said...

hehe..mula2 mmg homesick kn..truskn le menuntut ilmu even lmbt pn asl jgn pnh bhenti utk blja =)