Saturday, 11 August 2012

iftar with classmate


selamat malam seme ! :) hee . lama kan tak update blog . little bit busy la lately nih . haa . esaimen yang menggunung . test yang banyak . aiyoo . acane ni ? before balik raya dah banyak rintangan . doakan aku menghadapinya semua dengan tenang okay :) 




entri ni nak tunjuk kat korang . 3 august haritu , ade iftar with whole classmate .  dekat restoran sri percik , melaka . hiks . jalan nak ke MC tak silap . *aku tak tahu sangat jalan kat melaka nieh* hee . even dah setahun lebih stay sini . heks . okay . ktorang pergi 6 kereta . masing masing kete sewe . sorang je ade kete sendiri . *tak mampu la* . haha . 



okay . menu die biasa je . sebab budget ta berapa nak cukup . haish . ikan masak pe ek . lupe dah . telur bistik . and then ade la udang and sotong gorang . and lai sayur campur . tomyam . tapi tomyam die tak kaww T.T sedih .  before g sana , kitorang g solat mgrib dulu kat surau yang bedekatan ^^ hee . 

ni ade la beberapa pic yang ade kat aku . yang lain banyak kat membe tak sempat nak amekk . adeyyh . 

kat surau pun sempat :) 


best buddy elyana and farhana . loveyouuu ! XD

with da gang . 

uleen , atien , ikin . me , mas , ziema :) 

again :)

OM114 3D . hebakkk ah korangg . terbaik :) 

after berbuka , lepak klebang . nak buat surprise kat class rep ktorang , fyzah . and melantak kek . dapnye dapnye . ;) jalan jalan . sape nak balik , balik . kereta aku , g minum dulu kat kedai . borak borak . smpai kol 2 baru balik . hikss :) rindunyaaa macam ni . hope kite macam adik beradik . tamo simpan dalam hati okay :) tak puas . cakap je depan . aku tak kesah . peace ^^ muahhhxx ! XOXO . 



5 comments:

shafiqabdshukor said...

seronok..
teringat kenangan time belajar dulu..
huhuhuh

lynn kamarul said...

sori terpaksa tinggal pesan di sini

** akak tag awak join G.A tau

lynn kamarul said...

ni link dia

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/08/1st-giveaway-by-farah-aniey-hafizatul.html

lynn kamarul said...

ni link dia

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/08/1st-giveaway-by-farah-aniey-hafizatul.html

Misz Mieza said...

Seronok kan sesekali dapat berbuka dengan kengkawan.. Mesti meriah sakan gebang sampai pagi.. Hehe.. =)