Friday, 13 July 2012

Segmen Blogwalking & Tambah Follower by Farah



hai . pukul 3.30 pagi -.- baru siap buat esaimen . ggrrr ! nak kene hanta esok ! esok clas pagi tai tak print lagi ! bbrrrrr ! 

perasan tak ? aku dah lama tak join SEGMEN ? so . harini . lepas buat esaimen and nak release tension . aku nak join segmen . segmen ape ? tadaaaaaaaaaaaaaa !!!! 


segmen ni dari cik farah
ape tunggu lagi ? jom la join :) hikks . 

15 comments:

~PILOT LOVER~ said...

done follow dari segmen yang sama..singgah and follow blog naz ye ^_^ http://naz-only-you.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html

Natasha said...

singgah n follow dr segmen yg same :)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html
jemput singgah blog kite blk ye..

rozssa said...

http://rozssalovepink.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html

done follow :D

۩PinkyLady687۩ said...

bls knjgn..

.ciknoey. said...

singgh sini lepas awk singgah uma sy. hihi :)

.ciknoey. said...

singgh sini lepas awk singgah uma sy. hihi :)

Hana Wonnie said...

545. kalau 555 mesti lagi cantik nombornye..mcm buku hutang tu...hehe :p

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama :D

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.htm

Lea Athira said...

thanks singgah :D

AINI CHE DIN said...

salam kenal..membuat kunjungan balas dari segmen yg sama.

http://ainichedin.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html

cik yuyu said...

hi.. done follow u jugak.. dari segmen yang sama..

abiwan said...

assalamualaikum,

hi
kita berdua masuk di segmen yang sama. harap dapat banyak kenalan dari blogging.

http://monkeymacho.blogspot.com/2012/07/perlukah-blog-peribadi.html

awk boleh balas komen kat sini.

sy dah follow + komen

iena_gie said...

SALAM..DARI SEGMEN SAMA..balas kunjungan tq =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

hai awk . dtg dri segmen sama . sudi2kan lah singgah ke sini :)

http://gegirlpunyablog.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html

Nazihah Fauzi said...

baru sempat nak ber blogwalking :)


http://unpredictablejieha.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-tambah-follower-by.html