Saturday, 23 June 2012

TOGETHER WE STRIVE FOR HEALTHY LIFE




SELAMAT PAGI ! hee . haaaa . nampak tak nampak ? nampak ape pulak la nieh ==' okayy . last nite , ade induction part1 for course office management and technology . so , yang kakak kakak abang abang part 2 sampai part 5 . kene lahh same same join . lagi meriah . ye dakk ? 

okee . ni banner untuk event semalam .

oke . ni button yang kitorang dapat time pendaftaran ^^ thank youu sangatt ! 

and yess . memang sangat happening . memang berbaloi lah join kan . event ni ade macam games la . sukaneka . lawan antara part . aku tak masuk . just jadi cheerleaders jek . hikss . ade isi air dalam botol guna span . tiup tepung . terompah yang panjang tuu . bawak bola pingpong . tu jek kot eh ? ta ingat ==' haha . tapi memang funn gyla . part 3 semangat habes lahh bak hanggg . *puji batch sendiri . 

time time cmni la kite leh kenal kenal dengan yang lain . time ni jugak la dapat tengok abang abang kakak kakak kand adik adik kite men game . kalau tak , tak dapat kan . ade tu smpai tertarik sluar diaa . tapi ramai orang tak perasan . hikss . shhh shhhh . lecturer pun sangat supporting . alaa . lupa nak ambil gamba diorang sume time game . hee . 

gambar ni je yang ade . me and bestfren :) 

okayyy . after game dah habis semua . part one ade buat persembahan . drama musical . kot . #ehh . aku tak tahu ape name nye nih .

si kepoh . *sumber gambar dari group OMAC .

pelamaran . *sumber gambar dari group OMAC .

and diorang pun sume supporting la . tade la malu malu ^^ wink wink . go part one ! hahahak . 

yang membuatkan bertambah tambah happening tu , ade part4 yang sangat sangat tak reti diam okayy . ade je bende yang nak dijeritkan . tu yang havoxx tuu kan kan . haha . jadi suare latar pun boleh diorang nieh . lawak pun ade gakkk . ini barang baik . ini barang baik ! kami nak yang comel ! yang ni tak comel ! okayy . whateva . haha . yang jerit jerit tu pom comel comel kan . XD lagi mau lawan dengan kami , part3 yang kat blkang nie . tak puas hati kaa ? tau la johan terompah . wekkk ! :P hikss . lepas tu cari sape yang melawan diorang tadi . sape yang nak ngaku kan ? hahaha XD booooo . 

btw , mereka mereka nieh memang suka main baling baling tepung kannnn . memang sedap tepung . entah jenama apa tah kan . hikss .  memang terbaik . macam la orang tak tahu  nyorok tangan kat belakang bawak tepung . kelakerr la . HAHA . ape ape pun . aku sangat enjoyy okayy malam tadi . smpai now tade sore . batuk batuk and sakit tekak T.T . ni yang nak g cari abang ama mintak umat nieh XD hahaha . psss . teng for da bihun and air kotak okayyyy ! :) kenyang aku malam tadi .  

ni je kot yang aku nak bebel . mane mane yang kat atas ni . gurau je . peace ! XD 

loveyouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lahhh OMAC ! 


4 comments:

Misz Mieza said...

Wah! Seronoknya! MM dah lama tak merasa nak happy cani.. Rindu plak zaman muda remaja dulu2.. Huhu..

kaki bola said...

haha.aku suke drama musical.aku pernah join gak.best kot.

eh,kau jd cheerleader je?ape barang?;p

farhanamasdo said...

@Misz Mieza memang happening habis XD

farhanamasdo said...

@kaki bola eleh . bialah . suara aku kuat . jeles ke ?