Tuesday, 12 June 2012

first day new sem XD



hana memang tersangat tak sempat nak update . =.=' first , membizikan diri dengan segala macam perkara yang tak sepatutnya yang takde kene mgene ngan diri sendiri . second , demam panas melanda diri . panas sangat smpai doc pun terkejut =.=' apalaa . lastly , sebuk pikir acane nak wat ngan new sem nieh . time table pack . =.='

harini hari first han pergi kelas. kalau nak diikutkan , semalam . tapi , semalam hana baru balik dari johor . so , tak pergi kelas . balik sini lambat sebab demam dan hanya mahu berada di sisi mak disaat saat genting ^^ mak pun risau hana ni . badan panas tak surut surut. *anak manja . kfine. hana memang anak manja =.=' sampai adik adik pun jeles . -kesah pulak aku-

so , sangat penat dengan new time table . new class . new lecturer . new kolej . kolej yang ta bole blah nieh . tinggi melangit ! phewww . kalau dulu semua dekat , cafe , class , koperasi , semua . sekrang , semua jauh . nak pergi mana mana kene naik turun berpuluh puluh anak tangga =.= beratus mungkin ! baru first day , dah penat . mungkin tak biasa lagi  yelah . dua bulan cuti melepak depan tivi tengok cite otomen tiga and naruto je . mana taknya . eh , sekrang dah naik sem tak dapat nak tengok muke omel ala ala kucin si naruto tu . hensem bakkk hangggg . lalalalala . 

ni semua ujian dalam menuntut ilmu . semoga . ilmu yang akan hana dapat tu lebih diredhai oleh Allah . dan senang masuk dalam pale otak hana yang omel omel ni . yang agak liat untuk menerima and mengingati pelajaran . aminnn . korang doakan kejayaan hana  semoga dapat keputusan yang lebih cemerlang berbanding 2 sem lepas . nak dapatkan ANC . AMIN :) 

cerita pasal rumate pulak . hana orang baru kat sini . diorang sume dah 3 sem duduk bilik nieh , sangat rapat . cian hana sensorang :( tskk tskk . tapi diorang okayyy kot . just . mesti susah nak sesuaikan diri . hana sorang orang baru kat level nieh . =.=' haish . dahla hana ni penyegan ! uwwerkkk ! semoga kamii akan bertambah rapat ^^

4 comments:

Phat said...

selamat belajar rerajin

Misz Mieza said...

Pahit manis menuntut ilmu.. Nanti bila dah start keje percayalah u'll be missing this moment.. =)

Dba Dealova said...

belajar rajin rajin okey :)

kaki bola said...

gud luck woih!