Friday, 15 June 2012

aku tak kesah



adakah aku seorang yang sangat manje ? tak kot ? hmmm . baru first week diz sem . aku dah sebuk nak balik . bukan pe . nak amik barang kat umah . lagipun , dah tepun mak nangis nangis dah . rindu woooo . tak tahan dah . nak wat acane en kalau dah macam tu . taleyh nak kate pe lah dah kan . hihihi ^^ aku memang rapat ngan mak . bukan tak biase pisah jauh jauh . dulu time sekolah menengah , 5 taun aku kat cyberjaya . hostel . time cuti sekolah je balik . bukan baru ni duk hostel . tapi dulu time sekolah tak rapat lagik kat mak . ni dah masuk u , kemanjaan tu makin menjadi jadi lak =.=' aiyoooo O.o . hikksss :) 

lagipun , esok ade majlis pe tah . act , wajib hadir . lagi lagi aku lak ketua kumpulan . naye a en tak datang . tapi pape pun , aku kan balik . memang tak datang lah esok . alahhh , ramai je pun yang memang plan takdak pergi . part 1 part 2 kan ramai . watpe nak amik lagi part 3 untuk join . bagilah peluang kat budak budak baru kan ^^ *alasan . senanye malas and sebab nak balik . heee . 

harap harap , tak kene ape ape tindakan kan . memang malas sangat nak pergi . next week ade KI and Mjlis Dekan . kompem kompem next week tak bole balik . so , nak balik diz week ! hiyarghhh ! :) 

1 comment:

AyueJean said...

Hye.....
Nak jemput join 1st Segmen saya.....
Hope sudilah join ye... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html