Friday, 1 June 2012





Salam Jumaat and Selamat Pagi koranggg . Weekend haritu , family blah ayah ade wat gath kecik kecik . Celebrate birthday my lovely uncle . :) kitorng wat kat Tanjung Leman , Tenggaroh . Korang tw ta ? Kat Mersingg . Best tw . dah lama ak gath reramai . Tapi yang ni baru half je tw . Sebab ramai yang taleh datang . Time tuu kitorang stay umah makteh aku kat Felda Tenggaroh 5 . aku stay situ seminggu dah sebab nak tolong ape ape yang patut . Dia ade wat knduri . Memang fun gile tyme kitrg picnic tuu  dari 9 pagi , sampai ke 6 petang . Best sangat sangat . Sampai kulit pun memang terbaka . Sampai sekarang hitam and kulit pun baru okayy dari mengelupas . Jom layan gamba . 

otw :)



HAPPY BIRHDDAYYYY ! 

FYI , aku memang manje nan uncle :) 

abah , mak , makteh , uncle , makngah and kak ani :)

sweet kaple :) wakakaka 

tanam diaaaaa 

lompattt . 

banyak lagi gamba . tatau nak masuk yang mana satu :) harap korang enjoyy . rinduuu time ni ;(





1 comment:

NadNod said...

sedapnya kek. happy belated birthday to your uncle :D bestnya dapat tanam org dalam pasir. hehe ;)