Thursday, 31 May 2012

Segmen tambah followers sampai beribu



Selamat Hari Khamis semua ! tengah cuti sekolah nih . korang watpe je ? bercuti ngan family ? best best gilaaa kan :) Hari ni tade air . so , belum mandi lagi . ewww . busuk gilaa ! phuh phuh . nak join segmen nieh .. sementare tunggu ade air . hakhak :P 


bila erk aku start berblog ? lupa =.=' dah lamaaaa dah tw . dah 5 taun . tapi ni blog baru . sebab blog lama hilang entah kemana . rinduuuuu T.T . 

sapa sapa yang bace entri ni ! hope korang sudi join tw :) meramai ramaikan :) 


29 comments:

Pka Rahim said...

hi pka join segmen yg sama.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum_31.html

tq :))

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yg sama:)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

иιиα αмιяα said...

dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

✿ Cik Nisa ✿ said...

golek2 sini . ehee


http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Haniefateen said...

datang sini dan follow

//~prodigious said...

datang dari segmen yang sama..
done follow you and please follow me back k..

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

AyuInsYiraH said...

singgah drpd segmen yg sama...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

FL blogh0use said...

hye3!! datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ! ;)

Seha Chocololly said...

datang dari segmen yang same :)
http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan follow .
jangan segan2 follow kta balik yea :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/nak-tambah-follower-lagi-jom-join-sini.html

ieka farhana said...

hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

IeLa tU sAya.. said...

iela dtang dari segmen yang samer :)
folo dia balik dah >.<
salam p'kenalan..

lieya zalia said...

dari segmen yang sama . follow sini :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Rochellez said...

Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

Jemput join GA saya juga tau!
-http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

nadia said...

hi
balas kunjugan anda
done follow :)

Nur Atikah said...

Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

ain dzaya said...

hello dear..
ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...

follow farhana ke 463.
eww..ta mandi lagi..uchuk ahh...hacummm3!!

jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

"Segmen tambah followers sampai beribu".

Aina Mansor said...

hai ! aina terjah sini dari segmen yg sama :D + follow
http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com

::azmina nordin:: said...

datang dari segmen yang sama sambil follow
http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Prodigious Yuni said...

dari segmen yang sama..
done follow awak..please hit me back k.^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu

Nizam Erul said...

blas kunjungan ,
datng dri segmen yg sama ..
done follow :)

9n0L4 said...

dtg BW dr segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

~ Secantik hati ~ said...

terjah balik dari segmen yg same..jom intai cheq balik..heheheh

Maya said...

Dtg dari segmen yang sama :D

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

NASZ said...

singgah sini dari segmen yang sama.

jemput ke blog saya

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Diera Tekikushika said...

hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

Golden Rose said...

Dari Segmen yang sama.....thanks for following me....done follow u .... :)