Friday, 18 November 2011

harimau malaya

hai ! selamat pagi . :) 


pagi yang indah . permulaan hari yang ceria . memey la . JUMAAT kann :) bak kata orang orang jawa , JUMAT . heee . aku ank cucu jawa weyhhh ! jeles tak jeles tak . bgge tw . korg bole ? ckp jawe . hikhik . *ngarut .
okeyh . telabeyh suda . 


sebenarnya , nak update entry yang ni last nyte , but then , ade beberape kekangan yang terpaksa dihadapi , antaranya : 
  • abg faiz dtg umah malam malam bute bawak milo ais . so , aku layan diorg diorg ni minum milo ais smpai kembungg .
  • ade cerite best kat tb2 . so , aku layan cite cine yang banyak aksi aksi yang tidak disepatutnya ditonton oleyh kanak kanak smpai habes , 12am .


haaaa , lepas tuh , mate pun ngantuk macak nak rabak dah aihh . tambah tambah pulak penad sebab tekinja kinja dengan anak anak sedara tyme sokong SKUAD NEGARA dengan negara yang penduduknya sentiasa mendatangkan masalah ke negara kite ni , ENDON . hikhik . naseb bek menang , alhamdulillah :) 

betape banggenye menjadi rakyat malaysia . apabila melihat penyokong penyokong indonesia pulang ke rumah dengan kehampaan . yeah ! haha . haa , tula . buat lagi maksiat . kalau korg perasan , tyme awal awal game tu start , cameraman ade zoom kat penyokong indonesia . yang lelaki berjubah putih berkopiah , yang perempuannye , pakai tshirt pendek takpakai tudung . bile diorg perasann je kamera zoom kat diorg , si lelaki tutup muka konon konon malu . ececehh . tak payah nak malu sangat ye bangg . hihi . haa , tu laa . belum belum dah kene tggp khalwat . kan dah kalah . heeeee :) 

okeyh . semalam sungguh sadis betul apabila skuad negara dihentam bertubi tubi . *orang endon mmg tak berhati perut betoi nahh . ade ke main kasa kasa gila bab1 . ta aci tww . kecian hero hero akuu . naseb bek sumenye hebat hebat belaka . haha . diorg  start maen koto after dah kene satu kosong kan . ish . geram betol . diorg punn banyak gak attack side kite , nseb bek ade APEK . mmg die byk gak save bola . tp , kenapa mcm die tak all out erk malam smlm T.T  wuuuuu . striker kite pun banyak miss bola . bola dah byak smpai atas  then striker , mcm tade connection antara diorg . yang si kawan aku ni pun , msg aku , dok maki maki kat player . haish . tak elok betul . hee .

tapi , kenapa orang yg baju putih *tak tahu nama sebenar kene halau dri bgku pemain simpanan . ape salah die . die tu orang kuad skuad kottt . 

okeyh , ape ape pun , TAHNIAH lerrr kat SKUAD NEGARA :) 
loveyouuuuu lah ! 

3 comments:

dwaty said...

yes... apa2 pun kita menang....

D-SIM said...

auumm ! auumm !

farhanamasdo said...

=.= hihihi