Saturday, 12 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......



Selamat petang uolllsss ! hiks . hari sabtu eh . hmm . nothing special . just duduk dalam bilik siapkan esaimen . tengok muvie . blogwalking . tweeting . facebooking . urgh . boring . ok . B O R I N G . pity me . 

ni baru je lepas brunch . ciken chop . ala . orang belikan . kite amik le . tak baik membazir . reziku jangan ditolak . musuh jangan dicari , nanti akan datang sendiri . eh . oke la . disebabkan tatau nak buat entry ape . fana decide nak join segmen jea . :) ce tengok banner kat bawah nii >>>>> 


just click je banner tu untuk join this simple segmen ^^ 


fana blogger dari JOHOR ! tmpat menarik ? legoland kot ? tak pernah pegi lagi . tapi tak lama lagi nak pergi . kah kah . ala tapi kat situ tak siap 100% lagi . kalau korang nak pegi la kan . tunggu sume siap tw . baru la syokk ! kih kih . 

okay . nak sapa eh . tataw la . kalau korang baca entry ni . aku tag korang . so , korang kene la join ! heeee :) tak susah pun kan . simple je . 

i'm DONE ! terima kasih ! 


15 comments:

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Eedi Aziz said...

salam blogger dari Kelantan...bertandang dr segmen sama...Jemput ke Ladang "Pengemis Cinta"

heirizalieyana said...

yana blogger perlis,,dtg lawat sini dan trus follow awk
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

leyha said...

mmbalas kunjungan anda... done follow...

Lissa LaLissa said...

singgah and follow back sini~ ^^

Irwan Alessa said...

Assalamualaikum, saya dari segmen yang sama.. terjah dan follow awak sekali..

jom datang ke blog saya, blogger Johor punya cerita :)

http://www.irwanalessatyme.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Johor , Harap Johor sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

yeen miscelivious said...

wahhh johor.. i loike johor ~
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

M@M@ SH@RIDZ said...

kunjungan balas dari perak....
salam BW....
i follow....

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Mysyah Holiday said...

Assalamualaikum,
Slm singgah dan Slm blogger.
Done Follow. Dtg dr segmen yg sama, blogger dr Johor. Link


Jemput join segmen sy yer di (Tengok sini).

deno said...

salam.. deno datang dari negeri terengganu,,, :)

jom ke terengganu! ^^

www.dayangdeno.blogspot.com

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Vee Lea said...

Hello :) Jenguk sini dari segment yang sama. Segment dah lama berlalu, tapi seronok jugak blogwalking through segment yang lama. Hehee. Nak tau sy blogger dari mana? Singgah ler ;) Tu pun kalau sudi. Wawawa.. Slm perkenalan :)

http://vaneelea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html