Tuesday, 15 January 2013

POP QUIZ


Hi semeee ! heee xD . selamat hari selasa . baru balik dari clas act , sangat penat . yang tak uas hati nya , masuk masuk class terus ada pop quiz T.T woi . tak study apa pun tw . pop quiz ECO . hmmm . hmmm . dah la meja jarak jauh gila . memang tak berkesempatan langsung nak tanya kawan sebelah . kikiki ^^ 


yang sedih nya . kenapa taknak bagitaw awal awal . eh . dah nama pun pop quiz =.=' okee . tapi tapi tapiiii , chapter 3 tu baru belaja last week . and last week , the whole week tak attend langsung class for subject ECO coz sakit mata . MC empat hari T.T huwaaaaaaa . baru first quiz dah macam ni . cane ni . cane ni . so , time quiz tadi tu . jawab jee ape yang boleh . ohhh ohhh ohhh . sangat tidak suka akan situasi sebegini T.T . so lepas ni , memang la kene selalu study . test bile bile mase die bleh buat ==' hoooo xD 


terima kasih . 
XOXO .

1 comment:

siti zawiah said...

done follow ..:)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html