Sunday, 12 August 2012

Segmen: Jom Tambah Kenalan Di Hari Raya


selamat pagi ! setelah lama tak join SEGMEN , harini rasa macam rajin sikit . sikit je . nak join . hiks . 

click banner untuk join okay :) 

segmen ni oleh nurfana hani dan akan tamat pada 25 ogos 2012 . 11:59 pm :) 

jom join segmen ni  


10 comments:

Nurfara Hani said...

Terima kasih sudi join 1st segmen saya ni. saya akan selalu singgah blog ni. btw senarai peserta dah di update..

Nurfara Hani said...

Terima kasih sudi join 1st segmen saya ni. saya akan selalu singgah blog ni. btw senarai peserta dah di update..

Gadis Cupcakes said...

Done follow u . Hit me back
http://nasothman.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-hari-raya-by.html

Kiko Chris said...

hye....done follow u.slm perkenalan :)
http://ellychris.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

Ct Noraishah said...

SALAM..SALAM PERKENALAN, DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA.

http://sna-aai.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

Fahz said...

assalamualaikum.salam perkenalan dan salam Ramadhan..dtg dari segmen yg sama.. :)

aisyah humaira' said...

hai !
salam kenal :)
niera datang dari segmen sama :)
already follow here :)
jom ke teratak comot niera !!

http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

taqiee din said...

Salam alaik...Taqiee dtg terjah ats segmen yg sama..:) Jom Terjah kwn2 lain..:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-jom-tambah.html

lokman said...

Assalamualaikum..
Datang dari segmen yang sama.. ^_^. selamat menyambut bulan syawal

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

LIA AZMAN said...

salam... blogwalking and follow sini...

nice no.. hehe sy follower ke 575..

selamat hari raya :)