Tuesday, 5 March 2013

EVENT #PART1


hai semua and selamat malam . uhukkk uhukkk uhukkk . *batuk batuk -,-'

last week , sibuk sangat dengan event . untuk pengetahuan semua . course saya ni , time part four , ade subject event . so that , kitorang kene lah buat event . penat dia tayah cakap la . tekejar sana . tekejar sini , dah penat kejar naik moto , kejar naik kete , dah penat kejar naik kete , kejar jela guna kaki . sebab saya memang takda kete ke moto ke kat kampus ni . lori dan bas jauh sekali . 

bbrrrbbbb . alhamdulillah . kenyang makan kopok lekor kat pasar tadi . korang dah dinner ? hikk hikk . tapi tapi tapi , kopok ni kalau bagi kat kucing pun kucing taknak . kerass T.T tapi takpela . rezeki kan :) 

haaa . event ni , gabung by two classes . and nama event kitorang , 

THE FESTIVAL OF  YOUTH ENTREPRENUER . 

nilah banner event kami :3 amacam ? cun takk ?


ni pulak logo event :3 


ni pulak event class :3 simple but i like tw ! 


alamak , membe dah sampai lah nak bat esaimen . nanti sambung next entry ! 

tengs baca . XOXO . 











2 comments:

hazwan hairy said...

cun2..klo nk print pape contact sya ok..hehe

Seneorita Baharin said...

Heee, good luck dear...hee...teringat dulu buat event utk kos entrepreneurship..mmg bestkan buat event2 ni walaupon penat but enjoy it ^_____^