Friday, 14 September 2012

missyouuu


i am sorry . i am sorry . aku mintak maaf . buat kau macam tu last night . my bad . kau text aku sepuluh kali pun , aku tak kuat nak reply balik . aku sangat sangat rasa nak nangis time tu . act dah nangis dah pun . aku rindu sangat dekat kau . rinduu sangat . kau boleh bayangkan tak betape rindunye aku kat kau sampai hati aku sakit sangat . kau ta dapat datang sini kan . aku rindu kau sangat sangat . everyday aku tanya kau , tak boleh ke weekend ni turun melaka ? and even i already know the answer , i still ask you the same question . and your answer still sama , tak pernah berubah . YOU CAN'T ! aku rindu kau sangat . bukan aku taknak cerita kat kau kenapa aku macam tu semalam . sebab aku tau , kau akan rasa bersalah . aku taknak susahkan kau . tapi kalau boleh , aku nak sangat jumpa kau . :( rindu sangat . . aku macam tu bukan sebab salah kau . kau tak salah pun . please jangan salahkan diri sendiri keyy . aku tau , kau memang baik :( sebab tu aku rinduu . rinduu sangat . lambat lagi kan kalau dapat jumpa pun . kita jauhhh . .  missyouuu .

3 comments:

Za Noh said...

woww......awak !

farhanamasdo said...

wooooooooooooooooooooooooo ! hehe . kakza :P rinduu :(

Mrs Velentine said...

siannya dia