Thursday, 21 March 2013

DEKAN . :)



aaaoooooooooooooooo ! aaaaooooooooooooooo ! eh . bunyi serigala . k tipuuu . -,-' dah malam . mata pun dah berat . harini hari yang padat mampat sendat . semua ada . pagi pagi ada test eco . and then kene hafal mandarin . hoyehhh . mandarin sem ni rasa macam ppfffttt -,-' susah gila apahal entah . haihhh :/

okay . ni nak share pasal DL , walaupun sudah agak berminggu lepas . tapi . rasa macam baru berkesempatan nak share dengan engkorang seme . hikhik :) 
DL ni untuk sem lepas punya result . tak dapat 4flat pun . teringin sangat nak dapat 4flat . macam best jeww . hukk hukk . tapi kali ni memang ramai gila yang dapat 4flat . pandai betol . makan ape lah mereka semua ini . haihhh :/

korang layan gambar jelahh ehk ? kekekeke . ^^ 



me with zemma . zemma memang suka buat muka pelik -,-'



walaupun tak comel , tapi saya dah berusaha apa yang boleh . ni je kecomelan yang mampu dibuat . hakhak -,-'



with rumates and bestfriend :) 


kejayaan dikongsi bersama kengkawannn yeyy :) harap next sem dapat lagi :) AMINN . 



ohh ohhh . my bebyybooooo :) 


terima kasih sudi baca . XOXO :) 



1 comment:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/